Metavox is reeds 20 jaar groothandel-distributeur van beveiligingsproducten. De installateur kan bij ons terecht voor al zijn benodigdheden betreffende inbraakdetectie, branddetectie, camerabewaking, poort-en hekopeners, toegangscontrole, slagbomen, parkeerbeheersystemen, draaikruisen, automatische deuropeners, deurtelefoons, zusteroproepsystemen, anti-ramkraakpalen, industriële schuifhekkens,...

een introductie tot ons gamma:

 

bw santec logo

Sedert meer dan 20 jaar is SANTEC een van de marktleiders op het gebied van producten, systemen en oplossingen op het gebied van videobewakingstechnologie. Bij SANTEC vindt u een volledig gamma aan CCTV camera's,digitale videorecorders, systeemcomponenten, netwerkcamera's,netwerkservers (NVR's) en software alsook accessoires voor verschillende applicaties en behoeften. Het productmanagement en de kwaliteitscontrole op de SANTEC producten gebeuren in Duitsland. Met SANTEC produkten kiest u voor innovatieve en bedrijfszekere systemen.

cataloog   
download SANTEC productcatalogus

Meer info onder 'Producten'

 

 

 

 

camebleu

Als fabrikant is CAME CANCELLI AUTOMATICI actief op de markt sinds 1972. Een sterke troef van CAME is steeds de ontwikkeling geweest van toonaangevende hoog technologische automatisatie systemen, berustend op een permanent onderzoek naar factoren als comfort, stevigheid en veiligheid. Dit alles is steeds gerealiseerd conform de veiligheidsnormen. Meer dan dertig jaar ervaring en de aanwinst van meerdere productie eenheden waaronder URBACO, fabrikant van veiligheid en afbakening palen, maken van CAME een niet te miskennen wereldspeler. CAME dankt zijn succes aan de ontwikkeling van systemen voor buiten plaatsing. CAME materiaal is speciaal ontwikkeld voor een vereenvoudigd onderhoud. CAME automatisatie kan natuurlijk ook geplaatst worden op een reeds bestaand installatie. CAME is de eerste Europese onderneming dat een kompleet gamma automatisaties vervaardigt voor poorten en hekken die volledig conform is aan de veiligheid norm NFP25-362 en aan de nieuwe van kracht zijnde Europese normen.

icon_garage garagepoorten icon_swingdraaihekken icon_slidingschuifhekken  icon_barriereslagbomen      Meer onder 'Producten'

 

 

 axellogo2

Axel is fabrikant van inbraakdetectiecentrales die naast de functies van de klassieke systemen enorm veel  mogelijkheden bieden op het gebied van interactiviteit en sturingen. Zo zijn een groot aantal functies, macro's en uitbreidingsmodules beschikbaar voor de sturing van uitgangen, temperatuursafhankelijke acties, tijdsgebonden acties, en voor de controle op afstand via telefoon, GSM, WAN of LAN. Men kan gerust stellen dat AXEL centrales de eerste INCERT-gekeurde minidomoticasystemen op de Belgische markt zijn. De Axel centrales kunnen ingezet worden zowel voor particuliere toepassingen als voor toepassingen voor KMO's als grotere ondernemingen met verscheidene filialen. Dankzij uitgekiende softwarepaketten kunnen verscheidene systemen lokaal beheerd worden en kunnen ze perfect geïntegreerd worden in een gebouwenbeheersysteem. Op het ogenblik worden ook de nodige inspanningen genomen om van de AXEL centrales de eerste GO-compatible (www.guard-online.net) inbraakdetectiecentrales te maken.      Meer info onder 'Producten'

 

 

 

WizardElite_1knop_klavier_2

Fasttel ontwikkelt, fabriceert en commercialiseert reeds 20 jaar met een gamma aanmeldsystemen die steeds geïntegreerd worden in de bestaande telefooninstallatie.
Waarom nog gebruik maken van aparte binnenposten terwijl iedereen toch telefoontoestellen of GSM's bezit? Fasttel is door de jaren heen dan ook een begrip geworden voor mensen die geen parlofoon wensen maar wel een echte deurtelefoon.
Een principe is dus steeds heilig: u beantwoordt uw bezoeker steeds met uw bestaande vaste en/of draadloze telefoons en indien gewenst ook met uw GSM. Bevindt u zich in uw tuin, garage, zolder, kelder, op het werk, op de baan of waar dan ook ter wereld: door middel van uw draadloos telefoontoestel of GSM mist u nooit nog een oproep. Van wooncomfort gesproken! Uiteraard voorziet Fasttel ook meerdere oplossingen voor mensen die videofonie wensen. U kan uw bezoeker zo haarfijn zien voor u opneemt op o.a. schitterende design LCDschermen, op alle TV's, op uw pc en eender welk ander beeldscherm. Door een optionele recorder te plaatsen kan al wie aangebeld heeft geregistreerd worden. Het Fasttelgamma wordt door particuliere eigenaars vooral gesmaakt om het gebruiksgemak en de frisse, moderne uitstraling van haar producten. De bedrijvenwereld valt dan weer voor het installatiegemak en de onbeperkte uitbreidbaarheid. Een onderneming groeit immers en het aantal deurtelefoons groeit vaak mee.     

 download Fasttel Catalogus FTG2901

                                                                                  Meer onder 'Producten'

 

 

 

siedlelogoDe traditionele familie-onderneming maakt alles, wat de verstandhouding in en aan het huis dient – sinds meer dan 260 jaar op dezelfde vestigingsplaats, in compromisloze kwaliteit en veelvoudig bekroond ontwerp.In 2010 behaalde Siedle met 550 medewerkers een geconsolideerde omzet van 77 miljoen Euro.
In Duitsland bereiken Siedle deurspreekinstallaties een marktaandeel van ca. 50 procent, in West-Europa bedraagt hij rond 20 procent. Voor uitgesproken kwaliteit en tijdloze design kan je terecht bij SIEDLE voor spraakinstallaties, verlichting, brievenbussen, toegangscontrole, communicatie- en geleidesystemen,
                                                      modernisering en designlijnen.

 

 

Bosch

Bosch Security Systems streeft er naar zowel mensen als gebouwen te beveiligen, overal waar levens en eigendommen in gevaar kunnen zijn. Met Bosch kan u zich veilig voelen. Met Bosch bieden wij u een uitgebreid gamma van innovatieve, hoogkwalitatieve en ergonomische producten en systemen voor beveiliging, veiligheid en communicatie met het oog op intelligente functionaliteit en modulair opgebouwd zodanig dat de systemen met uw behoeften kunnen meegroeien. Het productgamma van Bosch Security Systems omvat camerabewakingssystemen met hoogwaardige IP-oplossingen, toegangscontrolesystemen, inbraakdetectiesystemen, branddetectie en -evacuatieinstallaties, securitymanagementsystemen, paging- en persoonsbeveiligingssystemen, public address en conferentieïnstallaties, professionele audioinstallaties als ook verpleegsteroproepsystemen. Niet enkel biedt Bosch u een kwalitatief gamma maar tevens een uitstekende service op al haar producten.

   Meer onder 'producten' of klik op de banner bosch2

 

 

 

 

notifier

NOTIFIER by Honeywell, onderdeel van Honeywell International Inc, een Fortune 500 bedrijf, is één van de meest vooraanstaande producenten en leverancier van branddetectiesystemen in de wereld. NOTIFIER is de pionier op het vlak van ontwikkeling van gesofistikeerde en geavanceerde technologie voor brandmeldsystemen.  Van eenvoudige conventionele producten tot grote in netwerk functionerende intelligente systemen.  NOTIFIER by Honeywell verbindt er zich toe om de hoogst mogelijke service en productkwaliteit af te leveren in lijn met de behoeften van de brandbeveiligingsbusiness.  De werkzaamheden van NOTIFIER by Honeywell zijn geaccrediteerd volgens ISO9001 en de producten dragen wereldwijde keurmerken zoals CE, Bosec, VdS, LPCB

                                                                  Meer onder 'Producten' en op www.notifier.be

 

 

 

 

 

banditlogologobandittext    De dichte mist beschermd goederen en uitstallingen in seconden na het afgaan van het inbraakalarm.
    Beneemt onmiddellijk alle zicht en minimaliseert eventuele bedreiging tegenover klanten en personeel.
    Ook bij ramkraak veruit de beste meeneembeperkende maatregel.

 

 

 

3D ohneSchatten

Traditie bedrijf en trendsetter tegelijk. BURG-WÄCHTER is één van de internationaal leidinggevende fabrikanten en aanbieders van hangsloten, veiligheid voor ramen en deuren, meettechniek, kluizen, geldkisten, brievenbussen en toegangscontrole. Toch is hun eigenlijk „product" de veiligheid. De mensen vertrouwen op hun producten omdat ze zich erop verlaten kunnen. Het een kan men zien,

het andere kan men voelen. De kwaliteit van hun producten is gebaseerd op een heel solide fundament – het verantwoordelijkheidsbesef van hun medewerkers. Ze zijn trots op de resultaten van hun werk en weten, dat ze ermee niet alleen miljoenen klanten op heel de wereld gelukkig mee maken, maar ook de toekomst van het bedrijf verzekeren. Aan een BURG-WÄCHTER product kunt u bij de eerste aanblik zien, dat het met zorg is ontwikkeld en geproduceerd. Vormgeving, materiaalkeuze en verwerking voldoen aan de hoogste eisen. Alle medewerkers van BURG-WÄCHTER zijn ervan op de hoogte hoe belangrijk de behoefte aan veiligheid voor iedere klant is. Dit kunt u voelen.

Copyright © 2014 Metavox - All Rights Reserved.